♥ Ya Allah, andai telah Kau titipkan dia milikku, satukanlah hatinya dan hatiku menjadi cinta nan satu...

Amin... ♥

Sunday, January 13, 2008

Camberwell & Melbourne Aquarium

Macam biasa aktiviti hujung minggu mestilah keluar berjalan dan kali ni kitorang ke Camberwell dan Melbourne Aquarium.


Awal pagi lagi kitorang dah keluar rumah. Naik train ke Camberwell. Kat Camberwell ni famous dengan carboot sell. So, banyak sangat barang murah-murah kat sini. Ada barang baru dan banyak sangatlah barang terpakai tapi harganya memang murah sangat. Free pun ada! Aku tak beli banyak barang pun. Just buku cerita untuk Niesreena.


Puas jalan kat Camberwell, kitorang ke Melbourne Aquarium plak. Niesreena seronok sangat tengok ikan-ikan kat sini. Seronok tengok telatah Niesreena yang macam pelik sangat tengok ikan-ikan dalam akuarium.


:: More piccas @ my fotopages okies! ::

3 comments :

Fiza Anas Anis said...

heheh..cam best je melbourne aquarium tu. tak pi lagi... byk nak jln ni before balik . :)

Mommy Sue said...

niesreena nampak mcm dah bsr je , lisya pun lbh kurang niesreena gak su selesa pakaikan dia jeans ngan top sbb tgh melasakkan elok pakaikan suar je

Yusman said...

seronoknyaaaaa... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lagi cerita lain...

Thank you for stopping by!

back to top