♥ Ya Allah, andai telah Kau titipkan dia milikku, satukanlah hatinya dan hatiku menjadi cinta nan satu...

Amin... ♥

Tuesday, August 21, 2007

MSA Dinner 2007, La Trobe Uni

Baru jer balik menghadiri dinner 'Malaysian Student Association' kat La Trobe tadi. Ramai lagi rupanya orang Malaysia kat La Trobe ni yang kitorang tak kenal. So, tadi sempatlah berkenal-kenalan dengan diorang.

Walaupun cuaca sejuk giler, tapi ramai gak yang berbaju kurung. Nasib baik dalam dewan makan tu warm. Hehehhe...

Banyak acara kebudayaan Malaysia yang ada tadi; sajak, pantun, zapin, live band pun ada! Neezam took part dalam menggayakan baju batik. Jadi model seh! Hehehhe... Makanan Malaysian pun banyak. Memang bestlah makan. Tapi kitorang tak tunggu sampai habis majlis pun sebab Niesreena nampak dah kepenatan. Sian puteri aku... So, kitorang decided untuk balik jer...


:: More pictures @ Julie's Fotopages ::

No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lagi cerita lain...

Thank you for stopping by!

back to top