♥ Ya Allah, andai telah Kau titipkan dia milikku, satukanlah hatinya dan hatiku menjadi cinta nan satu...

Amin... ♥

Sunday, August 19, 2007

Melbourne Parliament and surroundings

Hari ni kami jalan-jalan ke city lagi. Main objectives are, 1st; seeking for some more sourvenirs for our relatives. Al maklumlah, hari tu dah gi beli 3-4 kali pun, still ada orang-orang yang tercicir dari list... so kenalah beli jugak, as our token of remembrances bila balik Malaysia lagi 1 minggu nih.

So today we disembarked at Parliament Station, snapped some pictures depan Princess Theater, Parliament, Hotel Windsor, Hard Rock Cafe, and Queen Victoria Market.

2nd, kami sudah ketagih laa mau makan di Es Teller... enak pak, sedep buk!! Kesian kat Niesreena, mama dgn ayah makan sedap-sedap, Niesreena cuma makan bekal dibawak dari rumah... huhu... Takpe, dah besar sikit sok Niesreena makanlah puas-puas eh sayang? Boleh jadi debab dan montel macam mama. :)


:: More pictures @ Julie's Fotopages ::

3 comments :

Tini said...

tgk gmbr reena tuh teringt aiman pun aada baju camtu jugak.. sejuk ooo sian kt kids nie.itupun kt dlm tuh aku kasi pakai 2lapis lagik tau... dia sejuk bukan tau ckp.lagik 1 stokin kasi pakai 2lapis aah kalo kt luar tuh sejuk sngat sbb selapis jerk kadang tuh kids still rasa sejuk lagik.kalo rasa kaki dia sejuk tuh mmg sejuklah jawabnya... hehheee

Zai said...

eh korang..aku nyer hadiah jgn lupa.. ..kekekeke!

*juliet le sweetheart said...

Insya Allah zai... ;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lagi cerita lain...

Thank you for stopping by!

back to top