♥ Ya Allah, andai telah Kau titipkan dia milikku, satukanlah hatinya dan hatiku menjadi cinta nan satu...

Amin... ♥

Wednesday, July 12, 2017

WW | Hadiah birthday yang tertunda

Terima kasih cik abang sayang!

Tuesday, July 4, 2017

Asuh jiwa anak selari penyucian fitrah

Artikel enche Neezam di Harian Metro hari ni. Seperti biasa, di sisipan Minda.

Untuk artikel penuh, boleh klik di

https://www.pressreader.com/malaysia/harian-metro/20170704/281998967480442

Semoga bermanfaat.

Monday, July 3, 2017

Back to work!

Mama dah mula kerja balik. Perasaan bercampur-baur.

Macam tak sampai hati nak hantar baby Neeyaz gi nursery. Dah lah good mood jer baby pagi tadi, siap gelak-gelak guling-guling. Rasa nak duduk rumah ngadap baby jer. Huhu... 😭

Tapi nak wat camner? Tabahkan hati lah jugak.

First day kerja hari ni pakai tudung merah! Ambik aura positif dan semangat membara.

Back to reality!

#babykhairunneeyaz #firstdayofwork #8w2d

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lagi cerita lain...

Thank you for stopping by!

back to top