♥ Ya Allah, andai telah Kau titipkan dia milikku, satukanlah hatinya dan hatiku menjadi cinta nan satu...

Amin... ♥

Saturday, July 20, 2019

Berbasikal on road @ Kota Seriemas

بسم الله الرحمن الرحيم

السلام عليكم

Memang excited betul nak berbasikal petang tadi. Sebabnya... baby Neeyaz dah dapat seat dia. Dan mama pun ada basikal sendiri! Yay!

Minggu lepas, sempat pusing-pusing tasik jer kat taman Kota Seriemas ni. So, hari ni, ayah bawak kiter gi ronda jauh sikit - on road. Sian kakak Niesreena tak ikut sebab tak pandai naik basikal lagi. Huhuhu... Mama pun tak tau macam mana nak ajor. Sabarlah yer Niesreena... one day... one day...

Memang syok!

Aku sebenarnya tak pernah naik basikal lama dan jauh macam ni. Ni first time! Thank you enche Neezam... bagi pengalaman baru ni. Rasa-rasa pas ni boleh beli road bike kot. Huhuhu...

And hopefully, Niesreena boleh join kiter next time.

Alhamdulillah... Insya Allah ada rezeki bolehlah buat rutin hujung minggu - pecahkan lemak-lemakku ini.

Looking forward for the next weekend!

Tak sabar!

No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lagi cerita lain...

Thank you for stopping by!

back to top