♥ Ya Allah, andai telah Kau titipkan dia milikku, satukanlah hatinya dan hatiku menjadi cinta nan satu...

Amin... ♥

Saturday, April 27, 2019

Happy 10th Birthday my dear Khairunnaufal

بسم الله الرحمن الرحيم

السلام عليكم

Hari ni 27 April 2019.

Harijadi Naufal yang ke 10 tahun!

Alhamdulillah... Besar dah anak bujang mama. Dah 10 tahun. Tapi tetap manja.

Happy birthday Naufal. Mama dan ayah akan sentiasa mendoakan yang terbaik buat Naufal.

Naufal ni tiap-tiap tahun, harijadi mesti mintak mainan. Adaaaaa jer yang tengah viral. Adoooiii... Dan kali ni bendalah Bayblade ni pulak. Merata-rata orang jual.

Hari tu ada lah jugak belikan sepasang Bayblade untuk Naufal, pastu Naufal mintak stadium dia pulak. Hmmmm... banyak kali jugak pikir nak beli... Tapi memandangkan birthday dia, belikanlah jugak sepasang bayblade lagi dan stadium. Kasi puas hati...

Ayah tok dan mak tok video call ucap selamat harijadi kat Naufal.

Khairunneeyaz pun nak enterframe jugak. Muka baru bangun tidur bebudak ni.

Unfortunately, hari ni tak dapat nak bawak Naufal makan special kat luar sebab ayah kerja sepanjang hari ni. Tapi malam semalam, sempatlah makan special sikit kat tempat favorite kitorang bersempena dengan birthday Naufal.

Kat mana lagi kalau bukan kat El Boney. Nyum nyummm...

Tapi macam tak lengkap jer tak dapat kek kan? Esok jer lah kita cari yer Naufal.

No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lagi cerita lain...

Thank you for stopping by!

back to top