♥ Ya Allah, andai telah Kau titipkan dia milikku, satukanlah hatinya dan hatiku menjadi cinta nan satu...

Amin... ♥

Thursday, August 25, 2016

Hasil mencandat di Ikea dan Kaison

Hujung minggu lepas aku sempat ke Ikea dan Kaison bersama emak dan adik. Sajer sesekali nak cuci mata. Kebetulan hari Ahad tu hari terakhir ada sales kat Ikea. So, rembatlah apa yang patut.

Shelf Lerberg ni aku aim nak warna merah. Tapi tinggal warna kelabu jer.

Berpeluh-peluh jugak nak memasangkannya. Satu rak ni harganya RM69.

Kotak-kotak besar ni cuma RM22 jer untuk dua buah. Berbaloi sangat. Tapi tak tau nak buat simpan apa. Beli jer sementara murah.

Then rak stainless steel ni. Harganya RM49.

Dah lama mencari, baru mendapat. Memang nak letak kat laundry area. Alhamdulillah... nasib baik ada Mr Serba Boleh kat rumah. Sekejap jer enche Neezam pasang.

Then kitorang ke Kaison kat Setapak Central. Aku nak cari sarung bantal. Memang setiap kali nak cari sarung batal, aku akan cari kat Kaison sebab kat Kaison memang cantik-cantik with reasonable price!

Banyak betul yang berkenan di hati. Macam nak beli semua! Hahhahaha...

Shopping memang syok!

No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lagi cerita lain...

Thank you for stopping by!

back to top