♥ Ya Allah, andai telah Kau titipkan dia milikku, satukanlah hatinya dan hatiku menjadi cinta nan satu...

Amin... ♥

Sunday, April 10, 2016

Day 3 | Team building Jaksa bersama Dr Pengetua Kolej

Hari ni kitorang akan berangkat pulang ke Nilai.

Aktiviti hari terakhir ni, enche Neezam buat team building sikit dengan jaksa.

Sikit? Ehhh... 3 jam jugak lah...

Actually, ini ialah kemahiran enche Neezam. Enche Neezam selalu buat team building kat luar. Kehulu kehilir dengan 'magic box' dia cari side income. Tapi aku tak pernah tengok. Selalunya enche Neezam dok cerita jer apa yang dia buat.

Ni... first time... aku tengok sendiri aktiviti enche Neezam ketika mencari rezeki kat luar.

Amazing!

Naufal dan Niesreena sempat berendam lagi kat pool hotel.

One more achievement, Naufal dah boleh berenang kuak lentang plak.

Good job my baby!

Kitorang bertolak balik ke Nilai lebih kurang pukul 1.30 tengahari. Sebelum tu, kitorang sempat gi membeli keropok lekor dan macam-macam lagi makanan laut kering yang lain untuk dibawa balik.

Alhamdulillah... Kitorang selamat tiba di KK1 lebih kurang jam 7.30 malam.

Retreat hujung minggu yang menyeronokkan! Semua felo dan jaksa sangat sporting... Insya Allah... kiter tunggu next trip yer...

~~(^_^)~~

No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lagi cerita lain...

Thank you for stopping by!

back to top