♥ Ya Allah, andai telah Kau titipkan dia milikku, satukanlah hatinya dan hatiku menjadi cinta nan satu...

Amin... ♥

Saturday, December 20, 2014

Weird weekend!

Memang hujung minggu ni adalah hujung minggu yang sangat PELIK buat aku dan enche Neezam.

Sebab...

Khairunniesreena dan Khairunnaufal tak der kat rumah.

Dan aku dan enche Neezam pun tak der plan kemana-mana. Dua-dua mati kutu kat rumah. Huhuhu...

Bila anak-anak tak der kat rumah, rumah terasa sunyi sangat.

Dan...

KEMAS SANGAT!

Huhuhu...

Kalau Niesreena dan Naufal ada, pagi-pagi lepas mandi dan breakfast mesti diorang tengah lepak tengok tv sambil baring-baring dengan bantal besar fave diorang

Kalau Niesreena dan Naufal ada, atas sofa dan meja makan mesti ada jer mainan dan lego tak berkemas lepas main.

Kalau Niesreena dan Naufal ada, mesti meja study penuh dengan buku-buku dan alatulis.

Kalau Niesreena dan Naufal ada, mesti petang-petang tengah dok main bola atau badminton kat laman belakang rumah.

Kalau Niesreena dan Naufal ada, kitorang akan dok breakfast dan minum petang kat sini, sambil tengok monyet atas bukit. Monyet tengok kitorang minum. Huhuhu...

Bila mama dan ayah dah membebel barulah dapat rumah kemas macam ni. Baru nak kemas mainan, baru nak kemas buku. Hmmm... memang power bebelan mama. Dan diorang pun suka dengar kot.

Huhuhu...

Hmmmm.... tapi sekarang terasa rumah

KOSONG dan SUNYI sangat!

Rindu sangat kat Niesreena dan Naufal!

Dan bosan-bosan kat rumah, petang tadi enche Neezam bawak aku gi dating. Ngeeee...

(^^)

Makan jer pun.

Insya Allah hari Khamis ni baru dapat jumpa Niesreena dan Naufal.

Rindu sangat kat diorang!

No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lagi cerita lain...

Thank you for stopping by!

back to top