♥ Ya Allah, andai telah Kau titipkan dia milikku, satukanlah hatinya dan hatiku menjadi cinta nan satu...

Amin... ♥

Thursday, January 28, 2010

Terbaru dari Apple


Apple ipad

Soooooo cool!

Tengok daripada gambar ni mesti tak tau macam mana actual size dia kan? Mesti orang ingat besar besar tapak tangan jer kan. Tapi sebenarnya saiz skrin dia tu jer 9.7 inci dan fully touched screen. Ketebalannya hanya 0.5 inci! Dan beratnya hanya 1.5 pound sahaja!

Waaaaaaa... sangat dasyat teknologi zaman sekarang kan! Mungkin dalam beberapa tahun lagi teknologi macam ipad ni akan menggantikan segala lappy, nappy, tappy dan bermacam-macam ppy lagi yang ada sekarang ni kan? Sangat canggih!!!

Hmmmm... ada sesaper yang berminat? Tunggulah dia release bulan April 2010 ni nanti. Sementara tu masih bleh kumpul duit lagi. Hehehehhe...

Aku? Tak minatlah. Cukuplah dengan Q aku ni. :)


*juliet le sweetheart : tunggu kereta terbang :)


No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lagi cerita lain...

Thank you for stopping by!

back to top