♥ Ya Allah, andai telah Kau titipkan dia milikku, satukanlah hatinya dan hatiku menjadi cinta nan satu...

Amin... ♥

Tuesday, January 19, 2010

Squash

Selalunya enche Neezam gi main squash aku tak pernah ikut. Macam malas jer sebab aku tak reti main dan aku kureng minat untuk tonton jer. Tapi tadi kesian kat budak-budak sebab seharian duduk kat rumah jer. Dan aku pun boring sebenarnyer. So, aku pun ikut ler... Lagipun... enche Neezam nak gi main squash dengan anak-anak dara... jeles i... hehehehhe... so, kena ikut! ;p

Hmmmm... best jugak tengok diorang main, tapi tengok jer pun dah penat. Tak main lagi. Tapi orang kata, tadi aku tengok tu 'buta-buta' jer lah. Aku tak tau rules squash. So, tak paham sangat macam mana diorang kira dan tak paham jugak rules dalam gelanggang; in ke, out ke, false ke. So, asyik dok jer lah kat enche Neezam; kenapa macam tu? kenapa macam ni? Bola squash pun baru aku tahu rupanya tadi. "Ooooooo... macam tu ke rupa bola squash. Ingatkan macam bola tenis..." Hehehhehe...

Best tengok diorang main squash. Diorang pun seronok sebab dapat kalahkan enche Neezam. Hehhehehe... kantoi kat blog aku ni. *Jangan marah yer bang...* Alaaaa... lagi pun enche Neezam bukannyer teror sangat pun. So, tak heranlah kalau kakak-kakak tu dapat kalahkan my mr hubby. *Ayat kantoi lagi... ampun yer bang...*

~Aksi-aksi pemain-pemain squash La Trobe... cewah!~

~Niesreena & Wawa yang enjoy bermain ntah hapa-hapa ntah~

~Penyokong cilik~

Kali ni aku tak berpeluang nak beraksi dalam gelanggang. Hari ni baru berkenalan dulu dengan squash. Insya Allah, next time, kalau ada peluang nak jugak pegang reket dan beraksi. Dan kalau boleh nak kalahkan jugak enche Neezam. Ngeh ngeh ngeh... ;p


*juliet le sweetheart : cemburu tandanya sayang... ;p


7 comments :

Neezam aka laki kau said...

hampeh lu, kasik picah itu lahasia wa kalah main itu skuosh sama anak2 dala...chit podah!

*juliet le sweetheart said...

heheheheh... ampon bang! ;p

Tasha Wawa said...

Tak sempat baca la Julie...nak terus pegi seminar...nanti kak tasha baca balik...sekali lalu tengok best...esp gambar anak2 kita...

Kak Pijoh said...

baca la tasha and next time bole join kami main squash yek...?

Tasha Wawa said...

insyallah kak...tapi saya tak pandai main....

Kak Pijoh said...

that's why kena main.. hehe ;)

*juliet le sweetheart said...

Julie tag k tasha sebab ada gambar wawa. next time join yer...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lagi cerita lain...

Thank you for stopping by!

back to top