♥ Ya Allah, andai telah Kau titipkan dia milikku, satukanlah hatinya dan hatiku menjadi cinta nan satu...

Amin... ♥

Friday, January 15, 2010

Niesreena & Naufal @ Victoria State Rose Garden by Fiqah Aidid

Gambar-gambar ni diambil masa kami ke Victoria State Rose Garden pada 7 Januari yang lepas by miss Fiqah Aidid. Disebabkan gambar-gambarnyer cantik dan model-modelnyer tersangatlah comel *wink* dengan selamba kodoknyer aku copy gambar-gambar puteri putera aku ni untuk blog yang dah lama tak berupdate ni. Ngeh ngeh ngeh... Tq Fiqah for the lovely pics! (^^)


Bukan senang nak tangkap gambar-gambar Niesreena ni. Terbayang-bayang lagi cik Fiqah terpusing-pusing lari sekeliling Niesreena dengan kameranya sebab Niesreena nak sorok muka! Camera shy lah konon! Niesreena memang susah nak bergambar sekarang. Aku pun geram!!! :)


*juliet le sweetheart : ni yang nak cari dslr satu ni... ;p


8 comments :

Rose Fauzi said...

dah macam model iklan pulak...

Anne said...

i likeeee...

Isma said...

ala....la.....chomieynyer reena!

Fiqah Aidid said...

carila dslr satu, sng nak capture gmbr reena, yg susah sgt nak bergambar nih! hehe

Kak Amy said...

tgk gambar ini (yg 1st) teringat cite2 yasmin ahmad/sepi/cinta.. wah boleh bagi reena berlakon. kaya makbapak reena :)

Mama-Miya said...

she is so sweet..
anyway, how did the kids endure the heatwave. we all weer like biawak.

Syazyati said...

an updet at last! rambut naufal sgt hitam menawan. cute!!!besar dh naufal. :)

mak su nina naufal said...

comei nyer anak buah maksu ni........rindu nina n naufal...u too sis..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lagi cerita lain...

Thank you for stopping by!

back to top