♥ Ya Allah, andai telah Kau titipkan dia milikku, satukanlah hatinya dan hatiku menjadi cinta nan satu...

Amin... ♥

Saturday, January 16, 2010

Apa lagi... Esteller ler!!!

Tetiba tadi pagi enche Neezam kata, "Jom tengahari ni kite gi makan kat Esteller!". Aku dengan automatiknya menyengeh sampai ke telinga. :) Dalam hati berbunga-bunga gembira, "yey! hari ni tak payah masak!!!" Ngeh ngeh ngeh... pastu otak ligatlah pikir apa nak makan. ;p

So, dalam pukul 12.30 tengahari tadi kitorang pun bertolak ler ke Esteller, Cardigan St kat city. Cuaca sangat cantik hari ni. Walaupun langit cerah, tapi tak lah panas sangat.

Cantikkan cuaca hari ni?

Baby Naufal kalau dah masuk kat car seat dia, mesti mata layu, nak tidur... :)

Alhamdulillah, sampai jer kat Esteller tadi, ada parking kosong betul-betul depan kedai. Best! Tak payah jalan jejauh. Orang dalam kedai pun tak ramai. May be tak ramai orang keluar kot hari ni ek?

~Naufal suka bila Niesreena dok mengagah depan cermin~

~Niesreena sabar menanti makanan~

~Sedapnyer pecel. Naufal kusyuk makan keropok~

~Oxtail goreng with rice untuk enche Neezam. Yummilicious!~

~Makan dengan tangan... selambaaaaaaa...~

~Mee goreng untuk Niesreena. Hmmmm... gerenti tak habis~

~Niesreena suka makan mee~

~Ayah : sedap ke kopi soda? macam pelik jer...
Naufal : yucks!!!~

Kopi soda? Yucks!!! Memang pelik rasa dia. Bau macam kopi. Rasa memula macam pepsi pastu rasa kopiko plak. Memang sangat yuckky!!!

Hmmmm... memandangkan cuaca sangat cantik hari ni, kitorang bawa Niesreena dan baby Naufal keluar berjalan petang tadi. Tapi cerita seterusnya di post akan datang yer... Naufal sudah mengamuk nak tidoooorrrr!!!


*juliet le sweetheart : dalam proses berhenti main game kat facebook! hehehhehehe...


6 comments :

lindahpadlee said...

love to see Reena's smile...berdoa Nuha bila dah besar bisa senyum sokmo..hehehehehe

*juliet le sweetheart said...

itu pun punyalah susah lindah... niesreena ni susah sebenarnya nak tangkap gambar dia. kiranya dapat gambar dia yang elok tu memang nasib nasib jer... heheheheh

Mama-Miya said...

we all kalau mengidam nak makan kueh tiaw goreng & ikan keli, gerenti gi es teller...reasonnye..tak reti goreng kueh tiaw sesedap itu & i langsung tak reti masak ikan keli..hahahha...
beraninye try kopi soda...hahahha...

*juliet le sweetheart said...

Ye... sangat berani... hahahahaha... dan sangat tak sedap!!! ;p

Faliq said...

reena dah besar.. pose nyer sngt ayu.. =)

*juliet le sweetheart said...

seayu mamanya.... hehehehhe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lagi cerita lain...

Thank you for stopping by!

back to top