♥ Ya Allah, andai telah Kau titipkan dia milikku, satukanlah hatinya dan hatiku menjadi cinta nan satu...

Amin... ♥

Thursday, September 10, 2009

Salam perantauan 2009 @ Utusan

Alhamdulillah, tahun ni salam perantauan kitorang sekeluarga disiarkan lagi kat Utusan. Tahun ni kali ketiga disiarkan. First dulu masa 2007, gambar Niesreena kecik lagi, dalam 4-5 bulan, gambar kat Great Ocean Road. Second, 2008, Niesreena dah setahun lebih. Gambar kitorang main salji kat Lake Mountain. Tapi masa kedua-dua gambar tu tersiar, kitorang balik beraya kat Malaysia. Hhehehhe... tak aci ek... ;p

Insya Allah tahun ni tahun terakhir kitorang kat sini. Dan insya Allah, kitorang akan beraya kat Melbourne tahun ni. Alhamdulillah keluar jugak gambar kitorang berempat. Tapi gambar dalam rumah jer. Gambar lepas majlis potong jambul baby Naufal. Gambar dekat lagi. So, penuhlah muka kitorang. Hehehehhehe...

Kebetulan, gambar kak Salwa sekeluarga *orang bawah* pun tersiar jugak pada page yang sama. Sehati sejiwa betul! Hehehhee... Teringat tahun lepas, masa salam perantauan kitorang tersiar online ni, kebetulan salam perantauan Sit sekeluarga kat Jepun bebetul sebelah salam perantauan kitorang. :) Kebetulan betul kan!

*Gambar-gambar dikiben dari blog enche Neezam ^_^*


Hmmmm... tapi dah tersiar ke belum kat paper ek? Biasanya kat online ni cepat sikit tersiarnyer. Lepas dua tiga hari baru tersiarkan surat khabar. Ha... famili kat Malaysia tu, rajin-rajin lah checkkan kat surat khabar Utusan k! :)


*juliet le sweetheart : mak abah kat Sabah, adik-adik kat KL... may Allah blessed us all and really hope to be together again very soon... amin...

2 comments :

Salwa said...

tak sangka keluaq jugak, paling tak sangka keluaq sekali ngn Jiran. hehehehe. macam plan2 ja. :)

Verde said...

salam...
hey babe...
Mr.Doc & I would like to wish YOU & FAMILY peace, happiness & prosperity on EID-UL-FITR!!!
May the divine blessings of ALLAH be with you & family on EID & Always!!!
:D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lagi cerita lain...

Thank you for stopping by!

back to top