♥ Ya Allah, andai telah Kau titipkan dia milikku, satukanlah hatinya dan hatiku menjadi cinta nan satu...

Amin... ♥

Tuesday, July 21, 2009

Lunch with Shila

Shila, kawan kitorang dari Brunei ni, dah pun selamat menamatkan pengajian dia kat sini. Malam ni Shila akan balik ke Brunei. Back for good! Tengahari tadi kitorang lunch ngan Shila dan kengkawan lain; Baya, Faliq, Tiqie dan Mei Lin kat Sofia, Campberwell. Shila belanja! :) TQ Shila!

Memang best makan kat Sofia ni. Paling best sebab makanan ni banyak giler satu pinggan. Sorang makan memang tak habislah. Bila makanan sampai tadi semua terperanjat tengok kuantiti satu pinggan yang sangat banyak. Boleh buat makan 3-4 orang. Dah tu tadi semua orang order sepinggan sorang. Haaa banyangkanlah berapa banyak makanan nak dihabiskan. Hehehehe... Tapi sedaaaaaaap...

~Fristo misto~

~Fetucini~

~Spaghetti bolognese~

~Penuh meja dengan makanan yang sedap!~

~Inilah Shila~

~Niesreena suka sangat iced chocolate ni sebab atasnyer ada ais krim~

~Baby Naufal toncet! Hehehhe... Macam biasa, tidur jer... Senang mama dan ayah nak makan~

~Mei Lin dan enche' Neezam KU~

~Tiga dara pingitan; Tiqie, Baya & Faliq~

~Me & the Khairuns, Mei Lin & Shila~

~Kitorang!~

~Baby Naufal pun nak lunch jugak~

~Hensem boy!~

~Kat Sofia. Sangat selesa kedai ni. Siap bagi solat lagi kat tingkat atas kedai~


"To Shila,

Wish you very best of luck.

Hopefully this friendship will never end!

juliet le sweetheart"

2 comments :

lindahpadlee said...

salam Julie...wah sudah lama aku tak jenguk sini..Shila dah habis ek..bestnyer..aku tengah struggle ngan study aku ni..dah nak start buat pilot test and collect data..tension banyak okeh!..itulah pasal jadik malas nak update blog...oklah nanti aku pegi sana beli karipap eko ok...kim salam sama rina and naufal...rindu kat Naufal!

*juliet le sweetheart said...

Oooo patutlah ko dah lama tak update blog. Restaurant ko kat facebook tu pun statik cam tu jer. Hehehehe... Bebila nak datang melbourne nanti bagitau awal2. Nanti aku buat karipap pusing special untuk ko. ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lagi cerita lain...

Thank you for stopping by!

back to top