♥ Ya Allah, andai telah Kau titipkan dia milikku, satukanlah hatinya dan hatiku menjadi cinta nan satu...

Amin... ♥

Monday, June 8, 2009

Hujan...

Hujan... lebatnyer hujan hari ni. Jarang tengok hujan lebat kat sini. Tapi hari ni betul-betul lebat.

Enche' Neezam plan nak bawak mak ayah dia ke pusing-pusing La Trobe uni hari ni. So, terpaksalah dibatalkan. Jadinyer semua orang tidur jer kat rumah. FIL kata, "dah rugi satu hari" Hehehhe... Yelah... jauh-jauh datang tapi dok lepak kat rumah jer kan. Bukanlah FIL kata rugi sebab hari hujan, tapi rugi sebab tak berjalan. Kalau boleh FIL nak kuar gak hujan-hujan pun.

Di kala ni semua orang sedang ZZZZZZZZzzzzzzzzzzzzzz... Hujan hujan ni memang sedap tidur. Kepenatan pun yer sebenarnyer... Penat pusing satu Victoria tak habis lagi... Aku pun penat... Tapi tak boleh nak 'join da club'! Lepas ni nak kemas rumah yang dah macam kapal karam ni, nak basuh baju, nak masak...

Adiuh... penat...


*juliet le sweetheart : makin sejuk bila hujan...


No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lagi cerita lain...

Thank you for stopping by!

back to top