♥ Ya Allah, andai telah Kau titipkan dia milikku, satukanlah hatinya dan hatiku menjadi cinta nan satu...

Amin... ♥

Monday, May 25, 2009

Tag by che' Suzi

Dah lama giler kena tag oleh che' Suzi. Hari ni barulah berkesempatan nak wat. Sorrylah cik Suzi yer... Lama assignment ni tertangguh. ;p

Ok! Jom siapkan assignment ni! Chiyok!!!

Nama Timangan anda:

Dari kecik sampai sekarang memang gunakan nama timangan yang sama; JULIE. Tak kira sedara mara atau kengkawan memang sumer panggil JULIE.

Cuma masa kerja dulu, kengkawan kat office panggil aku CIK JU. Dari aku bujang sampai dah kahwin sampailah dah tak kerja sekarang ni, x-officemates still panggil aku CIK JU.

Anda seorang yang:

Hmmmmm... tak tau nak describe diri sendiri macam mana... ;p

Aku rasa aku ni agak friendly ler... Agak? Hehehhe... Tengok oranglah. Kalau orang tu friendly aku friendlylah. Kalau sebaliknya... haa... sendiri mau ingatlah kan...

Pastu aku rasa... aku ni seorang yang kurang sabar... memang bukan seorang yang penyabar dari segala segi. Heheheh...

Neezam selalu kata aku ni 'negative-thinker'. Hmmmm... iyer ker? Korang plak rasa aku cam ner?

Insan teristimewa? Describekan dia terlalu Istimewa di mata anda:

Aku percaya, kalau orang yang dah bergelar isteri, insan teristimewa tentulah suami. Begitu jugak aku...

Suami aku adalah insan yang paling istimewa dalam hidup aku. Alhamdulillah... setakat ni aku bahagia dengan dia. Hopefully sampai ke akhir hayat. Amin... Dia banyak memahami diri aku, mengambil berat tentang aku dan yang penting dia cintakan aku. Hehehe...

Mak pun tentulah insan teristimewa dalam hidup aku. Aku paling lama hidup dengan mak. Sayaaaaang sangat kat mak.

Dan kedua-dua my little Khairuns; Khairunniesreena dan Khairunnaufal... apples of my eyes... apa jer tentang diorang memang istimewa bagi aku. ")

Lagu kesukaan anda:

Tak der... boleh tak? ;p Lagipun sekarang ni aku selalu dengar lagu-lagu kanak-kanak yang Niesrena hari-hari suruh aku bukak. Sampaikan aku dah naik hafal lagu-lagu tu... bermain-main kat kepala hotak aku ni. Adoiai!

Makanan kesukaan anda:

Asam pedas ikan pari dan laksa johor. Yummie! Meleleh seh air liur ku... huhuhu...

Warna kesukaan anda:

Coklat, pink dan hitam!

Tiga benda mesti ada dalam beg anda:

#1 handphone
#2 purse
#3 tisu!

Kali terakhir masa anda menangis & kenapa:

Baru jer tadi... sebab... rindu kat diorang... :'(

Tag 6 rakan anda:

Nak tag saper ek? Postpone dulu bleh? ;p


*juliet le sweetheart : mak kata seronok dok kat Sabah...



2 comments :

sz said...

hihihi..akhirnya...mekasih siapkan homework ye...bagus anak murid cikgu neezam ni :p

*juliet le sweetheart said...

Sebulan lebih tertangguh tuuuuu... hihihi...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lagi cerita lain...

Thank you for stopping by!

back to top