♥ Ya Allah, andai telah Kau titipkan dia milikku, satukanlah hatinya dan hatiku menjadi cinta nan satu...

Amin... ♥

Thursday, December 6, 2007

On her first birthday

Happy birhtday to you...
Happy birthday to you...
Happy birthday to Niesreena...
Happy birthday to you...

Niesreena dah setahun! Macam tak percaya jer. Dah besar puteri mama sorang ni. Terharu rasanya... :) Rasa macam cepat jer masa berlalu.

Mama & ayah minta maaf sangat sebab tak dapat buat party harijadi Niesreena sebab last month baru buat house warming party. Sian kat Niesreena sebab tak der sambutan harijadi. Mama promise next year ok sayang!

* * * * *

Memandangkan kitorang tak buat birthday party untuk puteri kitorang ni, so, kitorang decided untuk sambut harijadi Niesreena sefamily sahaja. Kitorang bawa Niesreena makan ais krim best kat Il Dolce Freddo di Lygon. Akmal yang kenalkan tempat ni. Memang sedap aiskrim-aiskrim kat situ. Macam-macam perisa ada. Durian pun ada. Sedap giler. Niesreena seronok makan macam-macam jenis aiskrim.

Then kebetulan kedai aiskrim ni dekat dengan Melbourne Museum. So, destinasi kitorang seterusnya ialah ke Melbourne Museum. *Boring jer masa harijadi gi musium ek? Hehehe...*

Cuaca hari tu sangat panas. Bila dah masuk museum rasa lega sangat kena aircond.

Nway, Niesreena seronok gak kat musium. Macam-macam Niesreena tengok dan memang Niesreena nampak interested sangat! Lebih-lebih lagi Niesreena baru beberapa minggu 'dapat kaki'. Seronoklah Niesreena berjalan dalam musium tu. Dan mama dan ayah Niesreena pun seronok tengok si comel yang sedang seronok tu. :)


Ps : Thanx to auntie-auntie yang bagi Niesreena birthday pressie and all the wishes. Tq!

2 comments :

Zahar said...

Semoga Bahagia.... :)

lindahpadlee said...

alamak...sowie ah..auntypun nak ucap happy bestday kat reena.......lama tak jumpa reena ek?..nanti aunty turun bandar blehlah jumpa...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lagi cerita lain...

Thank you for stopping by!

back to top