♥ Ya Allah, andai telah Kau titipkan dia milikku, satukanlah hatinya dan hatiku menjadi cinta nan satu...

Amin... ♥

Thursday, December 27, 2007

Chak!!!

Assalamualaikum wbt. Akhirnya aku kembali semula memblogkan diri setelah sekian lama menyepi. Ramai kengkawan aku dan kengkawan Niesreena yang msg kenapa dah lama tak update blog mahupun fp sejak balik dari Malaysia.

Sebab sebelum ni kat rumah baru kitorang ni tak der internet. Baru semalam kitorang daftar line internet. Insya Allah lepas ni aku akan selalu merajinkan diri untuk update aktiviti famili aku kat sini.

Sampai kat sini dulu coretan aku kali ni. Just nak warming up sebab dah lama tak menulis. Hehehehe…

Until next post…

1 comment :

MaLyN said...

fuyyoo..lama gile tnggu berita :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lagi cerita lain...

Thank you for stopping by!

back to top