♥ Ya Allah, andai telah Kau titipkan dia milikku, satukanlah hatinya dan hatiku menjadi cinta nan satu...

Amin... ♥

Tuesday, February 7, 2006

Surprise!

Sambung citer semalam… Perkara penting untuk kite nak buat surprise kat orang ialah make sure diorang tak tau pun that it will be a surprise, not even a clue! Itulah yang aku cuba lakukan. Neezam tak terbaca pun blog aku semalam. Hehehhehe…

Sebelum ni, aku ada tanyer Neezam, apa hadiah yang dia nak sempena hari jadi dia. Tapi Neezam tak mengharapkan aper-aper selain aku saja di sisi dia. How sweet… J Dan aku pun dah beritahu Neezam sebelum ni yang aku tak dapat nak bagi aper-aper. Mungkin sekadar belanja makan malam. Neezam ok jer.

Semalam, sempena hari jadi Neezam, aku belikan Neezam sepotong cheese cake kegemaran Neezam dari Secret Recipe. Aku nampak Neezam seronok jugak walaupun hanya sepotong kek. Sambil Neezam menikmati kek, aku pun bagi kat Neezam sekotak hadiah. Neezam terkejut sangat sebab dia ingat aku tak bagi aper-aper hadiah. Hmmmm…. Tapi biler Neezam dah bukak hadiah tu, Neezam lagi terkejut. Hehehehhe… Aku hadiahkan Neezam handphone Nokia 6630. Neezam seronok dan terharu sangat. Dia tak sangka ada hadiah untuk dia. Muahahahhaha… Aku pun seronok sangat tengok Neezam seronok. Dan aku seronok sangat sebab Neezam menghargai pemberian aku.


That’s a surprise for my dearest hubby on his birthday. I looove surprise! The good one, of course!

1 comment :

Khairunneezam aka laki kau said...

thanks my dear! you really had done a superb shock surprise on me…how nice.
nothing can compares your love for me sayang…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lagi cerita lain...

Thank you for stopping by!

back to top