♥ Ya Allah, andai telah Kau titipkan dia milikku, satukanlah hatinya dan hatiku menjadi cinta nan satu...

Amin... ♥

Tuesday, December 27, 2005

Blog abang

Seperti biasa, setiap pagi biler sampai kat office aku akan surf internet dulu, login ym, login skype, check all the emails. Tu memang rutin aku setiap pagi.

Pagi ni aku check emails, antara first subject yang menarik perhatian aku ialah ‘Khairunneezam has updated his friendster blog’. Hmmmm… Apalah yang suami aku dah tulis awal pagi tadi ek? Tanpa berlengah lagi aku pun teruslah surf my hubby’s blog.

‘Lelaki, suami & pelindung’, tu lah tajuk blog post Neezam kali ni. Waaaaa… terharu aku baca blog Neezam ni. Berkali-kali aku baca coretan Neezam. Tersentuh sangat. Aku tahu… apa yang Neezam tulis adalah ikhlas dari hati dia. Dari dulu lagi Neezam macam tu; very loving, honest, loyal and romantic person.

Coretan Neezam kali ni menyedarkan aku betapa aku bertuah dicintai Neezam. Betapa ikhlasnya dia mencintai aku. Aku bukanlah isteri yang sempurna, belum lagi, tapi aku akan cuba menjadi yang terbaik, biar bukan di mata orang, tapi cukuplah di mata Neezam. Apa yang Neezam harapkan, itulah jugak yang aku harapkan. Semoga ikatan percintaan aku dan Neezam mendapat keredhaan Allah selama-lamanya…

Terima kasih abang… i love u soooo much!!!

1 comment :

Sit said...

amin…gambatte okasan!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lagi cerita lain...

Thank you for stopping by!

back to top