♥ Ya Allah, andai telah Kau titipkan dia milikku, satukanlah hatinya dan hatiku menjadi cinta nan satu...

Amin... ♥

Monday, September 9, 2019

Teruk jerebu di KLIA

بسم الله الرحمن الرحيم

السلام عليكم

Petang tadi pusing-pusing dekat dengan rumah jer. Menghabiskan sisa-sisa cuti yang tak kemana-mana ni.

Gi KLIA... bawak my baby Neeyaz gi tengok kapal terbang. Excited betul Neeyaz tengok kapal terbang yang kemain banyak tengah berlepas. Bising mulut... sebijik macam ayah dia...

Tapi memang nampak sangat jerebu teruk.

Kat KLIA ni ada beberapa spot untuk tengok kapal terbang berlepas dan mendarat. Petang ni kitorang lepak kat Anjung Tinjau, tempat kapal terbang berlepas. Ada banyaklah kapal terbang naik. Boleh kata setiap 2 minit, satu kapal terbang berlepas.

Ada satu kawasan lagi, tempat kapal terbang landing. Lagi besar kapal terbang atas kepala. Tapi kat situ tak der proper parking dan kapal terbang landing tak banyak. So, lama kena tunggu.

So, korang kalau nak ke kawasan ni, bolehlah waze Anjung Tinjau KLIA. Insya Allah boleh sampai sini.

No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lagi cerita lain...

Thank you for stopping by!

back to top