♥ Ya Allah, andai telah Kau titipkan dia milikku, satukanlah hatinya dan hatiku menjadi cinta nan satu...

Amin... ♥

Saturday, May 28, 2016

The Angry Birds Movie

Semalam balik jer dari kerja bergegas ke IOI City Mall Putrajaya. Blanjer bebudak tengok
The Angry Birds Movie.

Naufal yang paling seronok. Dari ari tu lagi mintak nak tengok.

Overall, citer ni biasa-biasa jer. Tak lah best sangat. Boleh expect jalan citer dia macam mana. Tapi tak lah membosankan sangat. Kira okay jer lah...

Hujung minggu ni bebudak ni akan 'dipos' balik kampung. Bagi dok lepak kampung dengan mak tok dan ayah tok sepanjang cuti sekolah ni. Boleh ikut mak tok dan ayah tok jejalan.

Manakala aku dan enche Neezam akan honeymoon sibuk mengemas rumah untuk berpindah!

Semangat!

~~~(^-^)~~~

No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lagi cerita lain...

Thank you for stopping by!

back to top