♥ Ya Allah, andai telah Kau titipkan dia milikku, satukanlah hatinya dan hatiku menjadi cinta nan satu...

Amin... ♥

Friday, August 7, 2015

Bila dah pandai shopping #aj online

Seriously aku takut. Takut tak terkawal nafsu beli tudung...

Huhuhuhuuhuhu...

Korang, kalau nak beli #aidijuma online bolehlah gi kat website diorang kat http://www.aidijuma.com/

Pembayaran boleh dibuat melalui kad kredit dan online banking.

Tapi kadang-kadang tu susah gak nak dapat tudung yang comel-comel ni. Cepat jer sold out. So, kalau dah tahu bila tudung design baru akan release, cepat-cepatlah online. Kalau rajin sikit, boleh gi kat CS diorang. Tapi... mesti beratur panjang nak masuk...

Buat suami tercinta,

redha jer lah yer...

Ingatkan yang ini last...

Rupanya

TIDAK!!!

1 comment :

Aty_Fared said...

kalau dah ketagih tu memang la payah nak berenti.. heheh.. paham..pahaaaammm.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lagi cerita lain...

Thank you for stopping by!

back to top