♥ Ya Allah, andai telah Kau titipkan dia milikku, satukanlah hatinya dan hatiku menjadi cinta nan satu...

Amin... ♥

Tuesday, August 12, 2014

Satu untuk kau! Satu untuk aku!

Pagi ni, pagi-pagi lagi dah bangun, rebus speghetti sebungkus dan bersilat siapkan speghetti aglio olio.

Pagi ni Niesreena ada jamuan hari raya kat sekolah agama. Awal-awal lagi Niesreena dah request aglio olio. Set! Senang jer pun buatnya...

Banyak jugak dapat dengan sebungkus speghetti. So, Niesreena bawak sikit, aku bawak sikit dan enche Neezam bekal sikit untuk diri sendiri. Alhamdulillah... rezeki untuk breakfast kengkawan kat office hari ni...

Ehemmm... korang... jemput tengok...

y(^^)y

No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lagi cerita lain...

Thank you for stopping by!

back to top