♥ Ya Allah, andai telah Kau titipkan dia milikku, satukanlah hatinya dan hatiku menjadi cinta nan satu...

Amin... ♥

Sunday, January 5, 2014

Meja makan marble atau L shaped adjustable sofa?

Antara wishlist aku tahun ni ialah meja makan marble macam kat bawah ni...

Tapi kerusi makan dia macam kat bawah ni...

Ok! Saper nak belanja???!!! Angkat tangan!

Huhuhuhu...

Kitorang dah survey beberapa tempat sekitar Nilai dan Seremban 2. Ada harganya yang ok dan ada jugak harganya yang jauh lebih tinggi.

So, hari ni, kitorang decide nak wat survey yang terakhir dan kalau ada rezeki nak booking satu. Tapi kedai yang kitorang dah aim tu tutup pulak hari ni! Hmmmm... terbantut hajat...

So kitorang lajak gi Mydin Seremban 2. Besar betul Mydin kat sana. Korang dah pergi?

Jalan punyer jalan punyer jalan... aku dan enche Neezam tetiba terpandang pada satu set sofa L shaped ni. OMG! Jatuh cinta pandang pertama!

Comey tak? Rupanya lebih kurang macam ni lah... tapi cantik lagi! Hahahha...

Sofa L shaped adjustable seat and head rest ni pun ada dalam wishlist kitorang tahun ni. Acaner ni?

Sebenarnya sofa idaman kitorang ni dah lama kitorang cari. Tapi susah nak jumpa yang memenuhi spek yang kitorang nak. Aiseh! Complicated betul kan? Huhuhu...

So, kitorang ambik ke tak?

Agak-agak?

~~~(^-^)~~~

2 comments :

Lieya said...

Ambik je la kak..enchee neezam bayar..

*juliet le sweetheart said...

Kaaaaannnnnn.... tapi meja makan cantik pun problem gak... nanti tak der alasan nak makan luar selalu... hahahah... acanner??? ;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lagi cerita lain...

Thank you for stopping by!

back to top