♥ Ya Allah, andai telah Kau titipkan dia milikku, satukanlah hatinya dan hatiku menjadi cinta nan satu...

Amin... ♥

Friday, July 6, 2012

Grab of the day! Yeeehaaaa!!



Hasil dalam masa satu jam **curi waktu lunch hour** kat Metrojaya raya sales tadi. ;)

Aku sangat puas hati sebab dapat semua barang-barang kat atas dengan harga yang tersangat murah! Seriously! Especially frame gambar, compartment tray dan sudu garfu tu, memang murah! Sudu dan garfu tu 4 dosen RM20. Takder jenama pun... Tapi stenless steel dan tak mudah lentur. Ok lah! Suka!





Sebenarnya barang yang dijual tadi taklah banyak sangat tapi kalau pandai cari dapatlah barang dengan harga yang murah. Baju-baju baby dan kanak-kanak pun banyak.

So korang! Tunggu apa lagi? Jom serbu stadium Malawati Shah Alam! Masih sempat lagi nak pergi ni... Sales sampai 8hb!

Jumpa di sana... Di sanaaa... Di saanaaaaaaaaa... ;)

posted from Bloggeroid

No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lagi cerita lain...

Thank you for stopping by!

back to top