♥ Ya Allah, andai telah Kau titipkan dia milikku, satukanlah hatinya dan hatiku menjadi cinta nan satu...

Amin... ♥

Thursday, February 26, 2009

Teringat semasa dulu...

Semakin lama, semakin tak sabar aku nak tengok rupa baby yang bakal dilahirkan ni. Mesti cute macam Niesreena gaks! Hehehhe...

Ramai orang kata Niesreena cute ikut muka ayah dia, harap-harap kali ni baby boy aku ni cute macam aku plak lah yer... ;p Ada orang kata, kalau anak perempuan ikut muka ayah, sejuk... begitu jugak sebaliknya... Hmmmm... kalau anak perempuan ikut muka mak *macam aku ni* panas lah ek? Boleh percaya ker? Hmmm... sejuk ke, panas ke, yang penting didikan ibu bapa terhadap anak-anak... Betul tak? Betul... betul... betul... hehehhehe...

Tadi, aku tengok-tengok semuala gambar-gambar Niesreena yang lama-lama... Comey sangat! Aku suka sangat tengok pipi dan mata Niesreena yang cantik tu. Jendul Niesreena sah-sah ikut jendul ayah dia. Hehehhe...












*juliet le sweetheart : Niesreena semakin membesar pun semakin comel gaks...



3 comments :

Yanie said...

Hi Julie.. comeynye ur daughter niesreena ni... comel sgt2.. yg rambut afro tu suka btul tgk.. btw.. i jumpe ur blog masa i google info bout melbourne.. thinking of nak visit melbourne maybe in May.. boleh tak nak dpt info2 from u? if u dun mind sharing.. do drop by my blog k http://moments-to-adore.blogspot.com .. i'll visit u more often to see yr cute niesreena Smile .. nice knowing u Smile

*juliet le sweetheart said...

Hai Yanie, tq for visiting my blog. Nak datang bercuti ker? Dah survey tempat-tempat menarik tak kat Melbourne city? Apa yang you nak tau pasal Melbourne? Nanti email jer i kat julieanamangsor@yahoo.com k. Kiss

eyna said...

comelnyer bb you.. Smile rambut afro tu cute!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lagi cerita lain...

Thank you for stopping by!

back to top