♥ Ya Allah, andai telah Kau titipkan dia milikku, satukanlah hatinya dan hatiku menjadi cinta nan satu...

Amin... ♥

Sunday, February 22, 2009

Stroller ler pulak

Ok... memandangkan aku akan ada seorang lagi baby on the way, aku berniat untuk cari satu stroller baru. Kalau boleh aku nak cari stroller yang boleh tolak sekali dua orang Khairun lah kan... bukan Khairunneezam k! Rabak stroller kang... hehehhe... Tapi, masalahnyer, stroller double ni selalunya besar dan berat kan? Kang susah pulak nak masukkan dalam bonet kereta kami yang chomel tu. Nak bawak naik tram pun susah gak. Silap-silap memang tak boleh masuk pun.

Actually aku berkenan sangat dengan stroller Phil & Teds ni. Tapi tak pernah jumpa pun kat mana-mana shopping complex! Tengok orang tolak selalulah tapi takkan nak tanya beli kat mana plak kan? Hehehhe...


Second choice, Maclaren MX3 ni. Cantik tak? Stroller ni boleh dipasang dengan toddler seat. So, Niesreena bolehlah dok kat toddler seat tu. But still, stroller ni besar dan berat walaupun tak sebesar dan seberat double stroller. Hmmmm... tapi rasanya masih boleh masuklah bonet kereta and of course tram.


Aku dah tengok dah stroller ni kat Toy r Us. Memang berkenanlah. Tapi aku masih berkira-kira lagi samada nak beli atau tak. Sebab... Niesreena ada tiga lagi stroller lain! Hehehehe... banyak kan? Giler ar aku ni. Aku ingat nak let go ketiga-tiga stroller tu. Ada sesaper nak? Special price aku bagi. Buy two, free one! Hehehe... Hmmmm... tapi stroler sweet cherry yang Niesreena selalu pakai tu, bila aku berniat nak beli stroller baru jer, dia terus buat hal. Rosaklah pulak. Tetiba jer roda belakang dia jam! Tak nak jalan! Merajuk kot ek? ;p

So, sekarang ni masih berkira-kira lagi. Harap-harap nanti jumpalah jugak stroller Phil & Teds tu...

Nway, ni koleksi terbaru Guess hobo aku. Hehehe... cantik kan? Hadiah daripada suami tercintalah... apa lagi... Si dia memang paham kesukaan aku. Suka! Thank you sayang!



*juliet le sweetheart : kadang-kadang tu masa cari tak jumpa, bila dah tak mencari jumpalah pulak. Setuju?



No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lagi cerita lain...

Thank you for stopping by!

back to top