♥ Ya Allah, andai telah Kau titipkan dia milikku, satukanlah hatinya dan hatiku menjadi cinta nan satu...

Amin... ♥

Wednesday, February 25, 2009

L.O.S.T!!!

Mungkin ada yang tak tahu, aku ni sebenarnyer memang peminat setia citer LOST. Minat giler! Dari first season sampailah season terbaru ni, season kelima, aku masih setia ikuti citer ni.

Tadi, aku baru berkesempatan tengok siri baru LOST ni kat channel 7. Mungkin dah masuk episod 2 atau 3 kot. Entah. Last week aku tak tau plak dah ada LOST baru. Kat Malaysia memang tak siar lagi.

Seriously aku kata... aku semakin lost tengok citer ni. Arggghhhhh pening! Tengok tadi, membuatkan otak aku puas jugak berfikir sebab nak ingatkan apa yang jadi last time (keempat-empat season yang lepas!) *satu hal* dan nak ingatkan semula nama-nama watak yang kurang penting, tetiba jadi penting pulak dalam siri baru ni *satu hal lagi!*. Adiuh!

Tengok siri tadi, "Jughead", banyak pulak watak-watak baru yang muncul. Dah nak habis citer baru tau rupanya diorang back to the past.

Bila tak paham, aku mulalah buka wikipedia, baca jalan citernyer. Kekadang tu baca skrip lagi. Bukak lagi dua tiga website LOST. Mengalahkan orang buat research. Hehehhe... Baru paham! Walaupun banyak lagi klu-klu yang memeningkan dan menimbulkan tanda tanya, tapi still puas hatilah. Hmmmm... kalau nak puas hati lagi bukak youtube. Tengok 2, 3 kali lagi. Hehehhe... Habislah byte internet ni tengok LOST jer. Shhhhh... jangan bagitau Neezam eh... kui kui kui...

Malam Isnin yang lepas pulak, aku sempat tengok siri baru Desperate Housewives. Tapi sian tengok Eva Longoria yang wataknyer dicomotkan. Selekeh tol! Anak-anak dia pulak gemuk-gemuk. Huhuhu... Memang best! Tapi rasanya aku dah tertinggal 2, 3 episod gak. Tak per... tak per... nanti download kat internet. Hehehhee...

Malam esok ada Grey's Anatomy baru plak. Bestnyer! Sumer siri baru. Banyak lagi siri baru yang aku tunggu ni; Ugly Betty, Samantha Who?, Cashmere Mafia, etc... Hehehe...



*juliet le sweetheart : suka tengok spa Q 2!




No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lagi cerita lain...

Thank you for stopping by!

back to top