♥ Ya Allah, andai telah Kau titipkan dia milikku, satukanlah hatinya dan hatiku menjadi cinta nan satu...

Amin... ♥

Saturday, August 30, 2003

SMZR1 SPM 1997 Gathering @ Vistana Hotel

31 Ogos 1997, setelah 6 tahun meninggalkan bangku sekolah, ni lah pertama kali kitorang berjaya buat gathering. Thanks to Lizawati and the gang kerana telah berjaya melaksanakan gathering ni. Biler nak wat lagi?

Seronok dapat berkumpul semula beramai-ramai. Ramai yang dah berubah. Dah nampak matured dah!

Tambah seronok lagi sebab abang Neezam ku sayang sanggup datang dari jauh untuk join gak gathering ni. Sajer jugak tu nak berkenalan dengan kengkawan aku. Hmmmmm... mungkin jugak Neezam takut ada orang ngorat aku kot. Ngeh ngeh ngeh... perasaan... perasaan... ;p Tapi seronoklah Neezam ada, so, dapatlah aku kenalkan Neezam kepada kengkawan sekolah aku... :)

Lagi gambar, sila klik sini. :)

No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lagi cerita lain...

Thank you for stopping by!

back to top