♥ Ya Allah, andai telah Kau titipkan dia milikku, satukanlah hatinya dan hatiku menjadi cinta nan satu...

Amin... ♥

Thursday, August 23, 2018

Best ke hantu kak Limah?

Niesreena dah beberapa hari dah tanya, boleh tak nak gi tengok wayang citer Hantu Kak Limah. Alang-alang dah dok kat Segamat, maka carilah jugak tiket. Bila kat sini, bolehlah mintak mak dan ayah mertua tolong jagakan baby Neeyaz. Takut nak bawak... kang terkejut plak baby...

Hmmmm... best ke citer Hantu Kak Limah?

Daripada 10 bintang, aku bagi 6 jer kot. Tak lah berapa best sangat. Biasa-biasa jer.

Lawak... memang lawak. Memang ada part yang rasa macam nak gelak giler sampai meleleh ayor mata teman. Tapi aku still rasa... biasa-biasa jer dan agak cliche... Part dia tiru sikit dari Pendekar Bujang Lapuk pun rasa macam.... alaaaaaaaaaaaaaaa... sama...

Tapi korang yang belum tengok tu bolehlah gi tengok. Tak rugi pun.... Mungkin aku punya sense of lawak tu tinggi kot. Huhuhu...

Apapun... tahniah pada uncle Mamat Khalid sebab filem ni dah cecah lebih 30 juta!

Aku rasa aku lebih prefer citer Pulang. Tapi tak tau bila nak tengok.

Atau... Along with the Gods: The Last 49 Days!

Yes!

Citer ni memang in my must watch list.

Tapi... dalam list jer lah... macam boleh gi tengok... saper nak jaga baby... huhuhu...

No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lagi cerita lain...

Thank you for dropping by!

back to top