♥ Ya Allah, andai telah Kau titipkan dia milikku, satukanlah hatinya dan hatiku menjadi cinta nan satu...

Amin... ♥

Thursday, November 9, 2017

Tragedi banjir di Pulau Pinang boleh dielak

Artikel enche Neezam hari ini di Harian Metro sisipan Minda.

Untuk bacaan penuh artikel ni, sila klik link di bawah.

https://www.pressreader.com/malaysia/harian-metro/20171109/283472141517216

Selamat membaca dan semoga bermanfaat!

Wednesday, November 8, 2017

Hero demam

Naufal demam.

Setiap kali anak demam, mak-mak mesti cuak kan. Termasuklah aku. Memang risau sangat kalau demam panas sangat.

Tak per... hari ni mama EL jaga Naufal k. Semoga Naufal cepat sembuh k sayang...

Tuesday, November 7, 2017

Cucuk 6 bulan baby Neeyaz

Baby Neeyaz dah 6 bulan! Betul-betul 6 bulan hari ni.

Semalam baru jer balik berjimba-jimba... hari ni nak kena cucuk pulak. Huhuhu...

Tengok... muka pun dah cuak jer...

Dah beberapa kali masuk bilik cucuk ni, baby Neeyaz macam dah tahu jer, dia bakal kena cucuk kat sini. Siap buat muka kesian. Huhuhu...

Sian baby Neeyaz. Menangis jugaklah kena cucuk tadi. Tapi sekejap jer.

Perkembangan baby Neeyaz pun alhamdulillah mengikut chart yang sepatutnya. Sekarang dah 7 kilo! Patutlah semakin tak larat mama nak dokong.

Nurse kata dah boleh bagi makan. Insya Allah nanti mama cuba buat makanan Neeyaz k!

Alhamdullillah... setakat ni setiap kali cucuk baby Neeyaz tak der masalah. Tak pernah demam ke hapa. Semoga terus kuat dan sehat yer anak mama.

Love you soooo much!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lagi cerita lain...

Thank you for stopping by!

back to top