♥ Ya Allah, andai telah Kau titipkan dia milikku, satukanlah hatinya dan hatiku menjadi cinta nan satu...

Amin... ♥

Tuesday, July 10, 2018

Bila musim durian...

Pakcik ni...

hari-hari bawak balik derian. Sedap plak tu. Disuruhnya aku makan berulas-ulas.

Yang kucing tidur bagi aku, paha ayam bagi aku, kuning berpinar bagi aku, pahit lemak manis sumer bagi aku...

Katanya bagi yang terbaik untuk aku, “demi cintaku padamu”...

Pastu akulah yang gemuk sorang-sorang...

Dia baru makan berapa ulas dah sibuk nak gi jogging...

Tak aci!!!!

Apapun... musim durian memang best!

Monday, July 9, 2018

Ulasan pendek jer...

السلام عليكم

Macam dah lama jer artikel enche Neezam tak keluar paper kan? Masih dalam mood raya kot? Huhuhu... So, mood menulis masih ke laut lagi?

Tak lah... enche Neezam busy giler. Busy dengan kerja, busy dengan anak-anak, busy jogging lagi pagi petang...

Hari ni, tak der artikel enche Neezam kat paper. Cuma ada sedikit ulasan enche Neezam berkaitan dengan pemandu mabuk yang langgar mati 4 orang. Enche Neezam dapat whatsapp diminta mengulas pasal benda ni malam tadi. Pagi ni disiarkan.

Sikit jer kat kotak merah tu, klik untuk besarkan.

That's why Allah haramkan arak. Dah mabuk, menyusahkan orang lain, sampai mati. Apapun, hukuman yang terbaik adalah hukuman dari Allah di akhirat kelak.

Saturday, July 7, 2018

Dapur tutup!

Turn kita plak nak gi jalan raya!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lagi cerita lain...

Thank you for stopping by!

back to top