♥ Ya Allah, andai telah Kau titipkan dia milikku, satukanlah hatinya dan hatiku menjadi cinta nan satu...

Amin... ♥

Thursday, August 16, 2018

Throwback Thursday | Sydney

Sydney... bila nak sampai sana lagi???

2010

Wednesday, August 15, 2018

Baby Neeyaz first vocab

"Nak!"

Nak jer lah memangjang si comel ni.

Memang suka sangat bila dia sebut "nak" siap dengan tangan tangan dia kembang kuncup, kembang kuncup!

Huhuhuhu...

Dak kecik ni memang suka makan sendiri. Tapi cam ni lah hasilnya... habis bersepah nasi.

Bertabahlah nak mengemas lepas tu. Huhuhu...

Sunday, August 12, 2018

Projek cermin kedai eco

Alhamdulillah... akhirnya siap jugak!

Projek cermin kedai eco. Sekeping RM2 sahaja. Pakai 20 cermin.

Total kos RM40.

Huhuhu... Puas hati!

Layan gambar dulu. Tips and tricks untuk tampal cermin ni dalam next post ya.

Nak cari tempoh bertenang jap.

Fuh!

Huhuhu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lagi cerita lain...

Thank you for stopping by!

back to top