♥ Ya Allah, andai telah Kau titipkan dia milikku, satukanlah hatinya dan hatiku menjadi cinta nan satu...

Amin... ♥

Saturday, October 14, 2017

Elak Pembaziran Agensi Kerajaan

Selamat berhujung minggu korang.

Artikel enche Neezam hari ni di Harian Metro sisipan minda.

Tak jumpa artikel penuh online. Kalau klik pada gambar pun kurang jelas. Jadinya... silalah dapatkan akhbar Harian Metro hari ni untuk artikel penuh yer. y(^^)y

Semoga bermanfaat!

Tuesday, October 10, 2017

Pelajar universiti perlu seimbang, holistik

Artikel enche Neezam hari ni di akhbar Berita Harian sisipan Minda.

Untuk bacaan penuh, klik pada gambar yer. Then boleh besarkan artikel tu.

Semoga bermanfaat.

Sunday, October 8, 2017

Day 2 | Misi-misi yang perlu diselesaikan hari ini!

OK! Last day kat Kuantan.

Misi hari ini ialah MESTI:-

(1) Nak dapatkan Manggo Cheesecake @ Kula Cakes
(2) Beli kepok, satar dan yang sewaktu dengannya
(3) Bukan aku yang bayar!

Huhuhu...

Lepas subuh tadi enche Neezam dah keluar jogging. My little Khairuns masih sedap beradu. Enche Neezam balik jer dari jogging, terus ajak gi turun pool.

So, lepas breakfast, bebudak ni teruslah terjun pool sebelum balik.

Dak Neeyaz... tengah sedap-sedap berendam, tetiba tutup mata... tidur!

Penat sangat kot. Senang sangat tidur. Dah tak kesah keliling dah. Dengan baju basah.

Aduhai... Neeyaz... Neeyaz...

video

Pukul 12 lebih, lepas check-out hotel, kitorang terus ke Kula Cakes. Cari manggo cheesecakes.

Perghhh... first time nak beli kek kena beratur sampai kat luar kedai. Macam nak masuk Coach kat JPO!

😅

Memang ramai orang beratur tapi lajulah service dia. Tak putus-putus orang datang!

Yey! Dah dapat manggo cheesecake @ Kula Cakes yang famous tu!

Korang kalau sampai Kuantan, mesti dapatkan manggo cheesecake kat sini tau!

Sebelum meninggalkan Kuantan, kitorang sempat beli Sata dan kerepok lekor on the way.

Dapnyer!

Lepas lunch dan solat, kitorang memulakan perjalanan balik ke Nilai.

Mission accomplished!

Manggo cheesecake @ Kula Cakes ☑️

Keropok, sata dan yang sewaktu dengannya ☑️

Bukan aku yang bayar! ☑️

Hehehehehe... alhamdulillah...

Thank you, husband!

😘

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lagi cerita lain...

Thank you for stopping by!

back to top