♥ Ya Allah, andai telah Kau titipkan dia milikku, satukanlah hatinya dan hatiku menjadi cinta nan satu...

Amin... ♥

Thursday, January 18, 2018

Bahana mentaliti tak bertamadun

Alhamdulillah... Artikel enche Neezam disiarkan lagi hari ni di akhbar Harian Metro sisipan Minda.

Artikel kali ni mengulas mengenai isu kerusi dibaling di rumah pangsa hingga menyebabkan kematian.

Untuk artikel penuh, sila ke link di bawah:-
https://www.pressreader.com/malaysia/harian-metro/20180118/281865823883019

Selamat membaca dan semoga bermanfaat.

Wednesday, January 17, 2018

First time demam...

Dah dua hari baby Neeyaz demam. First time demam. Tapi budak baik ni tak banyak ragam. Badan panas... tapi tetap tak lokek dengan senyuman. Cuma baby Neeyaz kurang aktif, kurang makan dan kurang minum susu dari biasa.

Doakan baby Neeyaz cepat sembuh yer.

#babykhairunneeyaz #8b1m #budakbaik #firsttimefever

Monday, January 15, 2018

Aipppp... tangan comel saper tu?

Hari ni Negeri Sembilan cuti... Biasalah... bila N9 jer cuti, terpaksalah ayah tinggal dengan anak-anak kat rumah. Mama kerja Selangor... so bye bye lah... huhu...

Rajin enche Neezam... dari breakfast, ke lunch hingga ke minum petang pun enche Neezam prepare.

Tetiba enche Neezam whatsapp gambar ni.

Aipppp... comel jer tangan nak makan keropok tu...

Ada hati nak makan keropok ikan yer dak comel ni.

Tengok jer lah dulu yer. Dah besar sikit nanti makanlah puas-puas.

Huhu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lagi cerita lain...

Thank you for stopping by!

back to top