♥ Ya Allah, andai telah Kau titipkan dia milikku, satukanlah hatinya dan hatiku menjadi cinta nan satu...

Amin... ♥

Friday, January 12, 2018

Company annual dinner | Let's get back to school!

Cikgu Julieana is back!

So hari ni ada company annual dinner. Berbanding dari kebiasaan, dinner kali ni diadakan di dalam office memandangkan office dah berwajah baru! So, sambil annual dinner... sambil 'office warming' party lah. Dua ratus lebih staff semua berkumpul kat satu hall... memang gamat!

Tema kali ni ialah back to school... dan aku memilih untuk ambik karektor cikgu.

Tengok semua anak-anak murid comel-comel. Huhuhu...

Tahniah juga buat kawan-kawan yang dapat 5, 10 & 15 years award. Lama giler dah korang kerja weh!

Insya Allah 3 tahun lagi aku ambik untuk 10 years award pulak. Semoga terus bertahan! Huhuhu...

Best tau hadiah... dapat jongkong emas! Makin lama kerja, makin besar jongkong emas 999 yang boleh dapat.

Thanks boss for your appreciation!

Semoga PC Group terus maju dan berkembang!

Thursday, January 11, 2018

Hambat kencing manis jauh-jauh

Artikel enche Neezam hari ni di akhbar Harian Metro sisipan Minda.

Arikel penuh di link bawah:-
https://www.pressreader.com/malaysia/harian-metro/20180111/281887298705672

Semoga bermanfaat!

Tuesday, January 9, 2018

Sayang duit daripada nyawa

Artikel enche Neezam yang disiarkan 6hb yang lepas di akhbar Harian Metro, sisipan Minda. Arikel berkaitan isu keselamatan jalan raya.

Untuk artikel penuh, boleh klik di link di bawah:-
https://www.pressreader.com/malaysia/harian-metro/20180106/281775629546872

Selamat membaca dan semoga bermanfaat.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lagi cerita lain...

Thank you for stopping by!

back to top