♥ Ya Allah, andai telah Kau titipkan dia milikku, satukanlah hatinya dan hatiku menjadi cinta nan satu...

Amin... ♥

Tuesday, September 17, 2019

Bread maker

بسم الله الرحمن الرحيم

السلام عليكم

Enche Neezam kemain banyak bawak balik barang dari shoppee hari ni. Tapi aku dah expect dah... macam biasa... susu dan pampers Neeyaz. Enche Neezam memang beli kat shopee sebab murah katanya...

Tetiba enche Neezam suruh aku bukak sekotak lagi. Adoiii... dah lah tengah sibuk memasak... Waktu tu lah jugak dia nak suruh bukak sekotak lagi ni. Tak sabar-sabar... Suruh bukak sendiri tak nak.

Aku pulak punyalah bodoh. Tak der nak suspect plan orang tu ni. Huhuhu...

Sekali bukak tengok...

Yey! Bread maker! Tak mintak pun... hahahahha...

Tapi alhamdulillah... sangat menghargainya. Dia tahu bini dia ni memang minat masak. So, dia nak suruh try buat roti pulak. Huhuhu...

Thank you my dearest husband. Love you so much lah!

Ni yang tak sabar nak beli tepung roti plak ni.

No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lagi cerita lain...

Thank you for stopping by!

back to top