♥ Ya Allah, andai telah Kau titipkan dia milikku, satukanlah hatinya dan hatiku menjadi cinta nan satu...

Amin... ♥

Sunday, September 1, 2019

Pusing-pusing Seremban

بسم الله الرحمن الرحيم

السلام عليكم

Tiga hari cuti, kitorang tak der plan nak kemana pun. Semalam satu hari suntuk kat rumah. Rasa buat kerja rumah tak habis-habis. Penatnya, Ya Allah!

Haiissshhh... tak buleh jadi.

So, hari ni kitorang keluar jugak. Lepas beli barang dapur kat Mydin Seremban 2, kitorang lajak ke Seremban pulak. Bawak Neeyaz ke park yang selalu kitorang bawa Niesreena dan Naufal masa diorang kecik-kecik dulu - kat depan Klana Resort.

Lama jugak lepak kat sini. Bagi puas hati.

Lagipun park kat sini redup jer dan park dia pun boleh kata besarlah.

My baby Neeyaz excited first time dapat main buaian. Taman kat rumah tak der buai. Hmmmm... naper tak der ek? Macam tak lengkap jer taman permainan tak der buai. Huhuhu...

Ehemmm... tapi bukan Neeyaz jer excited naik buai. Ayah dan abang dia pun sama. Huhu...

<

Ish ish ishhhh... Berpeluh-peluh masing-masing.

At the end, bila ajak balik, budak kecik ni refuse jugak. Tak puas-puas lagi main. Adoiaiiii...

Mama dah penat ni nak oiii... moh ler kiter balik... next time kiter datang lagi yer...

No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lagi cerita lain...

Thank you for stopping by!

back to top