♥ Ya Allah, andai telah Kau titipkan dia milikku, satukanlah hatinya dan hatiku menjadi cinta nan satu...

Amin... ♥

Thursday, September 12, 2019

Lasagna for today

بسم الله الرحمن الرحيم

السلام عليكم

Hari ni tak sihat. Tapi tekak ni kemain nak makan lasagna. Huhuhu...

Buatlah sebekas... layan tekak.

Tengoklah... diorang pun terlebih excited dari mama diorang ni.

Alhamdulillah... sedap lasagna buat sendiri. Ikut selera sendiri. Cheese pun sebukit. Huhuhu...

Nak resepi? Nanti insya Allah aku sharekan kat blog masakan aku yer.

Sesambil tu, bolehlah follow instagram masakan aku kat instagram.com/juliescookingwithluv untuk dapatkan resepi-resepi mudah dan tips-tips. Kiter masak senang-senang jer...

No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lagi cerita lain...

Thank you for stopping by!

back to top