♥ Ya Allah, andai telah Kau titipkan dia milikku, satukanlah hatinya dan hatiku menjadi cinta nan satu...

Amin... ♥

Wednesday, August 28, 2019

Reunion dengan Fiza Hamzah

بسم الله الرحمن الرحيم

السلام عليكم

Alhamdulillah... lama sangat tak jumpa dengan Fiza dan Hamzah sekeluarga. Akhirnya, berkesempatan berjumpa jugak.

Last sekali jumpa diorang kat Kuantan 4 tahun lepas. Masa tu kitorang ke Kuantan. Enche Neezam kerja, so aku je lah ke rumah diorang dengan Niesreena Naufal. Enche Neezam last jumpa diorang kat Melbourne,sebelum kitorang back for good.

Alhamdulillah... jumpa semula, anak pun dah besar dan bertambah-tambah. Huhuhu...

Semoga ukhwah ini terus berkekalan. Insya Allah...

No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lagi cerita lain...

Thank you for stopping by!

back to top