♥ Ya Allah, andai telah Kau titipkan dia milikku, satukanlah hatinya dan hatiku menjadi cinta nan satu...

Amin... ♥

Thursday, August 15, 2019

Girls Night Out... Bowling time!

بسم الله الرحمن الرحيم

السلام عليكم

Alhamdulillah... akhirnya menjadi jugak outing dengan bebudak nih. Haiissshhhh... bertahun plan. Malam ni gagahkan jugak.

Banyak kali dah plan nak outing dengan dengan kengkawan ni. Akhirnya menjadi sebab Sahara dah nak berhenti kerja. Sebelum Sahara balik Penang. Kiter kasi jadik! Kalau tak asik postpone jer.

Sedapnya lahai ribeye... Dah lama tak makan kat sini. Tapi harga dia dah naik mencanak!

Kemain posing memasing. Kitorang bukan pandai main pun. Huhuhu... Sajer jer enjoy enjoy. Tapi sesekali tak sengaja kena strike dan spare memang gamatlah sorak tak hengat dunia!

Memang seronok sangat malam ni - makan-makan, chit chatting, bowling! Even ke longkang pun memasing tetap dengan positive energy!

Thank you for making this happened korang! We should do this more often.

To Sahara, please keep this memory forever in your heart. We will miss you so much! All the best kat tempat baru!

No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lagi cerita lain...

Thank you for stopping by!

back to top