♥ Ya Allah, andai telah Kau titipkan dia milikku, satukanlah hatinya dan hatiku menjadi cinta nan satu...

Amin... ♥

Friday, August 30, 2019

Bye Sahara :(

بسم الله الرحمن الرحيم

السلام عليكم

Hari ni hari terakhir Sahara kerja kat sini. Sedih weh!

Hilang sorang lagi kawan gi makan. Huhuhu...

Dua bulan lepas, masa tau Sahara nak berhenti memang sedih ar. Tapi happy untuk dia, sebab akhirnya dapat jugak tempat kerja yang dekat dengan family dia.

So, tadi, konon-konon buat surprise hi-tea untuk Sahara, tapi rasanya dia dah tau kot sebab semua orang asik tersasul jer. Haaiiissshhhh... huhuhu...

Seronoklah Sahara... dapat banyak hadiah. Bila turn aku plak ni???

Huhuhu...

Jauh balik ke Penang, Sahara. Gi lah... asalkan hang happy.

Kitorang kat sini akan sentiasa mendoakan kebahagian dan kejayaan awak kat sana.

Good luck and take good care of yourself.

You will be missed!

And thank you for this lovely photo book. Hope the memories will not end there.

No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lagi cerita lain...

Thank you for stopping by!

back to top