♥ Ya Allah, andai telah Kau titipkan dia milikku, satukanlah hatinya dan hatiku menjadi cinta nan satu...

Amin... ♥

Tuesday, July 30, 2019

Berbasikal @ Kota Seriemas.. lagi...

بسم الله الرحمن الرحيم

السلام عليكم

Ok... This is my favorite activity to do on weekend nowadays. Berbasikal! Seriously enjoy dan tak penat sangat. Huhuhu...

Dan bukannya sebab nak turunkan berat badan or whatsoever. Sebab dah beberapa kali berbasikal ni, memang berat badan tak turun-turun pun. Mungkin sebab berbasikal seminggu sekali jer tapi makan hari-hari. Huhuhu... So... redho jer lah yer.

Enjoy mungkin sebab dapat masa berkualiti dengan my boys. Sayang Niesreena jer tak dapat join sebab hmmm... Niesreena tak pandai bawa basikal. Hopefully... one day...

Tapi Niesreena tu... dia ada sikit perangai clumsy. Huhuhu... So, kalau berbasikal on road ni, risau jugak. Ntah kemana-mana arah kang perginya. Camner? Tapi one fine day, memang harap Niesreena dapat ride sama-sama dengan kitorang. Sian, kakak. Dok rumah jer hujung minggu.

Kota Seriemas ni memang best untuk berbasikal sebab memang disediakan track untuk berbasikal dan tak banyak kenderaan lalu-lalang pun. Sambil berbasikal, boleh jugak cuci mata, tengok rumah yang cantik-cantik kat sini.

Alhamdulillah... done 13 km hari ni.

No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lagi cerita lain...

Thank you for stopping by!

back to top