♥ Ya Allah, andai telah Kau titipkan dia milikku, satukanlah hatinya dan hatiku menjadi cinta nan satu...

Amin... ♥

Sunday, January 27, 2019

Bila restoran favorite masuk JJCM

Haaaa... korang!

El Boney Quattro Formaggi ni memang favorite restaurant kitorang sekeluarga. Sebulan kalau at least dua kali tak jejak memang tak sah.

Beberapa bulan lepas chef Boney bagitau yang rancangan Jalan-jalan Cari Makan (JJCM) nak datang review dan shooting kat kedai dia. Alhamdulillah... rezeki chef. Memang patut pun!

Dan chef ajak kitorang sekeluarga datang masa shooting tu, as guest. Aiyooo... malulah ai... huhuhu...

So, pada hari kejadian, enche Neezam jer lah pergi sebab shooting pun hari Isnin, den kerojer. Enche Neezam lepas kelas terus shoot ke kedai. Tu yang bertai bagai tu. Over you... huhuhu...

Shooting beberapa minggu lepas, hari ni baru disiarkan.

Review muka berkerut-kerut macam bagi lecture jer. Haaaiiissshhh...

Tahniah pada chef Boney dan kak El! Memang restauran korang terbaik. Makanan sedap dan harga sangat-sangat berpatutan. Chef suami isteri pun memang ramah dan baik sangat! Semoga terus success!

Ni episod JJCM restauran kegemaran kitorang ni. Lepas tengok, kena try ok!

No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lagi cerita lain...

Thank you for stopping by!

back to top