♥ Ya Allah, andai telah Kau titipkan dia milikku, satukanlah hatinya dan hatiku menjadi cinta nan satu...

Amin... ♥

Wednesday, November 7, 2018

Pandai merajuk dah...

First time baby Neeyaz buat perangai macam ni.

Pandai merajuk dah... ayah baru gertak sikit... mata dah berkaca... hati dah sayu... huhuhu...

Baby Neeyaz ni... suka berdiri atas kerusi makan dia masa makan. Siap berjoget-joget atas tu. Kitorang takutlah kalau dia jatuh. Mama dengan ayah nak makan pun tercekik-cekik rasa tengok dia dok berjoget atas kerusi. Huhuhuhu...

Alaaaaaa sayang... ayah bukan marah betul-betul pun. Marah manja-manja jer. Mana sampai hati nak marah dak comel ni kan...

Aloloooooo... mama, ayah, kakak, abang panggil-panggil dia... dia buat donnoooo jer... merajuk sangat nih... huhuhu...

See... ayah loves you sooo much!

No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lagi cerita lain...

Thank you for stopping by!

back to top