♥ Ya Allah, andai telah Kau titipkan dia milikku, satukanlah hatinya dan hatiku menjadi cinta nan satu...

Amin... ♥

Tuesday, November 27, 2018

Enche Neezam @ Majlis Konvokesyen USIM kali ke-16

Enche Neezam dah 14 tahun berkhidmat di USIM. Tapi ini kali pertama enche Neezam berkesempatan menghadiri majlis konvokesyen USIM.

Akhirnya dapat jugak enche Neezam menyarung semula jubah PhD La Trobe dia.

Aku pun gigih tengok majlis konvokesyen ni kat fb USIM live. Bukan sebab nak tengok muka cik abang tu sangat, tapi sebab nak dengar ucapan konvokesyen dari NC. Ucapan beliau ditulis oleh enche Neezam. Alhamdulillah enche Neezam kata tak banyak yang diedit semula. Rasa bangga bila NC baca ucapan tu.

Oooo sebelum tu... of courselah... dah alang-alang tengok live kan. So cari-cari jugaklah muka cik abang kiter.

Hmmmmm... Tengok muka lecturer yang hensem tersengeh tu...

Huhuhuhu... comel kan...

Ingat student je ke excited nak konvo... lecturer lagi berdabal-dabal excited tau tengok anak didik konvo.

Enche Neezam dengan salah seorang lagi studen PhD dia... Dr Khamis.

Tahniah kepada semua para graduan dan para pensyarah!

No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lagi cerita lain...

Thank you for stopping by!

back to top