♥ Ya Allah, andai telah Kau titipkan dia milikku, satukanlah hatinya dan hatiku menjadi cinta nan satu...

Amin... ♥

Sunday, July 1, 2018

Thank you all!

Alhamdulillah... semalam berganjak usia ke 38 tahun!

Terima kasih atas segala ucapan di WhatsApp, Facebook, Fb Messenger, call dan yang bersua muka. Minta maaf sebab lambat reply msg sebab ramai tetamu datang beraya semalam. Sepanjang hidup, rasanya semalamlah hari jadi saya yang paling ramai jumpa kawan-kawan dan kenalan.

Huhu... Nanti Km Noor upload gambar ye.

Terima kasih kerana sudi beraya di rumah kitorang.

Semoga ukhwah sentiasa terjalin dan berkekalan.

To my dear husband, thank you for being such a wonderful bibik. Kemas dapur sampai entah pukul berapa malam tadi. Mungkin sampai pagi kot. Subuh tadi tengok dapur dah berkilat. Semalam pun seharian bersilat di dapur. Macam biasa, abang nampak sangat seksi di dapur... huhu...

And of course, thanks for the gift. Love it so much! Handphone pun tau tau je nak rosak dah dekat-dekat nak birthday, kan. Tak pasal-pasal kena hadiahkan handphone baru. Huhu...

Thank you for everything, sayang. You are such a wonderful husband and I love you so much!

#julieturns38

No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lagi cerita lain...

Thank you for stopping by!

back to top