♥ Ya Allah, andai telah Kau titipkan dia milikku, satukanlah hatinya dan hatiku menjadi cinta nan satu...

Amin... ♥

Sunday, September 10, 2017

Piknik sushi

Beberapa minggu lepas gi Aeon Seremban 2 belilah cuka sushi. Sejak dari tu Niesreena asyik tanya jer bila nak buat sushi. Adoilah anak dara aku ni.

So tadi gi Jaya Grocer cari seaweed sheet dan terus buat.

Senang jer wat sushi. Sap sap soi jer...

Tak lah perfect sangat... but practice make perfect! Nanti kite buat lagi.

Dah tu lupa plak nak beli toping-toping lain. Cuma ada crab meet jer kat rumah. So, sejenis jer lah sushi kitorang buat. Next time boleh buat topping lain - tuna, jagung, etc..

🍣🍣🍣

Dah siap tu, enche Neezam ajak piknik kat Dataran Nilai.

So... berpiknik sushilah kami.

Rutin enche Neezam.

Dah penat jogging... menyusukan anak plak...

🍼

My superman!

Seronok lepak kat Dataran Nilai. Cuaca cantik dan ada tempat teduh. Seronok jugak tengok anak-anak dok main bola, badminton, kasut roda... Seronok tengok mak bapak dok melayan anak-anak.

#nogadget

Best spent time dengan family.

Yang tak bestnya bila ada bapa-bapa yang tak der otak hisap rokok di tempat awam. Haaaiiissshhh... Rasa nak bagi kaki jer!

No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lagi cerita lain...

Thank you for stopping by!

back to top